Honor 8 komt in ‘Sakura Pink’ naar Europa: stijlvol zachtroze in vrouwelijk jasje

In augustus bracht Honor haar nieuwste vlaggenschip uit; de Honor 8. Deze smartphone is leverbaar in het wit, zwart en blauw. Onlangs werd het kleurenpalet uitgebreid met een gouden kleur. Nu heeft de Chinese fabrikant bekend gemaakt ook met een zacht-roze kleur van de Honor 8 te komen.

Honor 8 in Sakura Pink

Mooi roze is niet lelijk, dat moeten ze gedacht hebben bij Honor. De Honor 8 zal nog dit jaar uitgebracht worden in ‘Sakura Pink’. Deze zacht-roze kleur moet de vrouwelijke consumenten enthousiast maken en daarbij blijft natuurlijk de behuizing van glas. Door de toepassing van verschillende lagen geeft dit het toestel een erg strak, premium uitstraling.

Honor 8 Sakura Pink

De specificaties van de Honor 8 zullen zover bekend hetzelfde zijn als bij de andere kleuren. Alleen de gouden ‘8’ werd uitgebracht als Honor 8 Premium en kreeg als enige wijziging 64GB opslagruimte in plaats van 32GB. Verder is er de dual-camera, een 5,2 inch Full-HD beeldscherm, een vingerafdrukscanner aan de achterzijde en dual-sim, 4G en een 3000 mAh accu. De prijs is met 399 euro erg scherp te noemen.

Mocht je alles willen weten over de Honor 8, raadpleeg dan onze Honor 8 review. Ook vind je via onderstaande button de specificaties, gerelateerde nieuwsberichten en meer informatie over de ‘8’.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel