Honor lanceert gouden Honor 8 Premium

Honor heeft een nieuwe variant uitgebracht van de Honor 8: de Honor 8 Premium. De oorspronkelijke versie van de Honor 8 werd eind augustus in Parijs gepresenteerd. De gouden 8 Premium doet er nog een schepje bovenop. Wat is er anders aan deze ‘Premium’ smartphone? Nou, nog meer.

Honor 8 Premium

Honor heeft de Honor 8-familie uitgebreid. Dit doet het bedrijf met de Honor 8 Premium. Deze telefoon is leverbaar in één kleur; en dat is goud; of hoe de fabrikant hem noemt; Sunrise Gold. Het toestel heeft daarnaast ook binnenin een upgrade gekregen. In plaats van 32GB aan interne opslagruimte is er 64GB aan opslagruimte beschikbaar. Wel kan dit nog steeds uitgebreid worden met een geheugenkaart.

Honor 8 Premium Gold

De rest van de specificaties zijn verder hetzelfde als die van de ‘normale’ Honor 8. Zo is er een 5,2 inch Full-HD beeldscherm, een 12 megapixel dual-camera, een Kirin 950 processor met 2.3 GHz aan rekenkracht en een 3000 mAh accu. Onze uitgebreide bevindingen met het toestel kan je vinden in onze Honor 8 review.

De Honor 8 Premium is per direct beschikbaar via de eigen webwinkel van Huawei-Honor; vMall. De prijs van het toestel bedraagt 449 euro. Voor een overzicht van specificaties en meer, raadpleeg de Honor 8 pagina via onderstaande button.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel