Honor 8: B131 update brengt verschillende verbeteringen en optimalisaties

Honor heeft een nieuwe update beschikbaar gesteld voor de Honor 8. De software-update met versienummer B131 is vanaf nu ook in Nederland beschikbaar en brengt verschillende verbeteringen. De Honor 8 is het vlaggenschip van Honor van dit jaar en valt op door zijn erg strakke design.

Honor 8: update naar B131

Het dochtermerk van Huawei, Honor, rolt een nieuwe software-update uit voor de Honor 8. Het versienummer van de update is B131, voluit FRD-L09C432B131 en wordt OTA aangeboden. Dit betekent dat de update vanzelf binnenrolt op het toestel. Er worden geen persoonlijke gegevens of bestanden gewist en er hoeft geen computer aan te pas te komen.

Honor 8 achterkant

 

De B131 update is circa 323 MB groot. Honor meldt verschillende verbeteringen. Zo is de functie voor het bepalen van de automatische helderheid van het display geoptimaliseerd. Tevens is de geluidskwaliteit van de speaker verbeterd en zijn er enkele foutjes in de interface aangepakt. De laatste security-patch (ofwel beveiligingsupdate) stamt van 1 september 2016.

Honor 8 B131 update

Downloaden

Mocht je nog geen melding hebben ontvangen van de update, ga dan naar Instellingen > updater en controleer handmatig of de update beschikbaar is. Wil je meer informatie over de Honor 8, lees dan onze uitgebreide review en bekijk de toestelpagina via onderstaande button.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel