Honor 8 ontvangt beveiligingsupdate september 2018 in Nederland

De bezitters van de Honor 8 kunnen een update verwachten voor hun smartphone. Waar sommige fabrikanten vrij laks zijn met het updaten van hun toestellen, lijkt Honor ‘de 8’ nog niet te zijn vergeten. Beveiligingsupdate september is beschikbaar voor het toestel.

Honor 8: update van september

Honor bracht in 2016 de Honor 8 uit, maar levert nog steeds braaf iedere maand een security-patch voor de high-end smartphone. Marianne laat ons weten dat de beveiligingsupdate van september 2018 voor het toestel beschikbaar is. Dit betekent dat enkele tientallen kwetsbaarheden in de beveiliging van Android worden aangepakt.

Honor 8 beveiligingsupdate september 2018

De update voor de Honor 8 met versienummer B142 heeft een grootte van 156MB en wordt OTA aangeboden. Dit betekent dat je een melding krijgt op je smartphone zodra de update beschikbaar is. Het is nog altijd afwachten en de vraag of Oreo via het toestel zelf naar de Honor 8 komt, Oreo is de nieuwere Android-versie. Wel kun je via een omweg via de computer de update installeren. Op dit moment blijft ook na de update de Honor 8 staan op Android 7.0 Nougat met EMUI 5.0.3.

Honor rolt de update voor de Honor 8 gespreid uit, waardoor het even kan duren voordat de update bij iedereen beschikbaar is.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel