Android beveiligingsupdate september 2018: 59 patches voor nieuwe update

Google heeft de nieuwe beveiligingsupdate van september 2018 vrijgegeven. Iedere maand brengt het bedrijf een nieuwe security-patch uit, waarbij enkele lekken in de beveiliging worden aangepakt. Deze maand worden 59 kwetsbaarheden opgelost met de update.

Android beveiligingsupdate september 2018

Google heeft de beveiligingsupdate van september uitgebracht. De update, die direct al beschikbaar gesteld is voor de Pixel- en Nexus-toestellen, dicht 59 kwetsbaarheden die gevonden zijn in Android. Overigens betekent dit niet dat deze lekken bij elk toestel voorkomen. Zo zijn sommige patches alleen voor bepaalde merken of processoren bedoeld.

Als we kijken naar het Security Bulletin zien we verschillende soorten patches. Daarbij wordt voor de Pixel-toestellen nog wat verbeterd aan de accuduur en de audiokwaliteit wanneer je muziek afspeelt via de speakers van de auto.

Google heeft de Factory Images en OTA Images vrijgegeven. Mocht je er dus zelf mee aan de slag willen, dan kan dat. Vanaf nu kunnen ook fabrikanten aan de slag met de nieuwe security-patch en deze optimaliseren voor hun toestellen. Heb jij de beveiligingsupdate van september binnen op je toestel, dan horen we dat graag! Laat het ons weten via het formulier of e-mail.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel