Honor 8X krijgt Europese release: aankondiging op 11 oktober

Honor zal de eerder aangekondigde Honor 8X ook in Europa uit gaan brengen. Hiervoor heeft de fabrikant de Tsjechische hoofdstad Praag uitgekozen. De aankondiging voor Europa staat gepland voor 11 oktober.

Honor 8X voor Europa

Na de Honor 8X aankondiging voor China, is het nu ook de beurt aan Europa. De smartphonefabrikant zal op 11 oktober 2018 in Praag, Tsjechië de Europese details bekend maken van de smartphone. De kans is aanwezig dat naast de Honor 8X, ook de Honor 8X Max gepresenteerd wordt voor Europa.

De Honor 8X zal qua specificaties niet afwijken, zo weten we uit het verleden. Er is een stijlvolle glazen behuizing met een 6,5 inch Full-HD+ beeldscherm met notch. Daarbij is de telefoon uitgerust met een dual-camera, Kirin 710 processor en 3750 mAh. De 8X Max heeft een zogenoemde druppel-notch aan de bovenkant en een schermgrootte van 7,12 inch. De Honor 8X Max heeft een 5000 mAh accu en wordt geleverd met een Snapdragon 636 processor.

Honor 8X 11 oktober Praag

Voor China begon de adviesprijs bij omgerekend 180 euro voor de 8X. Dit is het bedrag zonder heffingen en belastingen. De prijs zal in Europa dan ook zeker hoger komen te liggen. We houden het nieuws in de gaten.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Via
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel