Honor laat Honor Magic 2 met pop-up camera en ‘Magic Charge’ zien

Op de IFA in Berlijn heeft het Chinese Honor een nieuw toestel in een teaser laten zien. Het bedrijf komt met een opvolger van de in 2016 uitgebrachte Honor Magic. De Honor Magic 2 zal net als de Oppo Find X over een uitschuifbare camera beschikken en interessante specificaties.

Honor Magic 2

De Honor Magic 2 moet de opvolger worden van de Honor Magic die in 2016 aangekondigd werd. Het toestel is nog niet officieel aangekondigd, maar enkel in een teaser getoond tijdens de IFA. Tijdens de persconferentie werden een aantal dingen uitgelicht. Zo zal het toestel over een zogenoemd FullView display beschikken zonder schermranden, zonder kin en zonder notch. Aan de bovenkant van het toestel is ruimte gelaten voor een camera die uitgeschoven kan worden, iets wat erg op de Oppo Find X lijkt.

Honor Magic 2

De nog niet officieel aangekondigde Honor zal ook over het zogenoemde Magic Charge beschikken. Met een oplaadsnelheid van 40W moet het opladen nog sneller gebeuren. De smartphone zal voorzien zijn van een geavanceerd controlesysteem die bestaat uit vijftien lagen. Hierdoor moet ook dat snelladen veilig gebeuren. De Honor Magic 2 zal voorzien zijn van een Kirin 980 processor, een SoC die nog niet is aangekondigd door Honor.

Honor Magic 2 IFA

Het is niet duidelijk wanneer de smartphone officieel aangekondigd wordt, maar naar verwachting zal dat zeker nog dit jaar gebeuren.

Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel