Honor aankondiging op 27 juni in Berlijn: vermoedelijk de Honor 9

Het Chinese Honor kwam in augustus vorig jaar met de Honor 8. Deze smartphone werd gepresenteerd in Parijs. Dit jaar kunnen we de Honor 9 verwachten en deze zal naar verwachting op 27 juni aangekondigd worden in Berlijn. Een uitnodiging is nu de deur uitgegaan.

Honor 9 in Berlijn

Honor zal haar nieuwste vlaggenschip dit jaar aankondigen op een eigen evenement in Berlijn. Dit vermoeden wordt gewerkt door een nieuwe uitnodigingsposter die Honor heeft verspreid. Op 27 juni 2017 kunnen we naar verwachting de Honor 9 verwachten. Eerder doken al berichten op over het nieuwe toestel. Op dit moment is de Honor 8 het vlaggenschip. Deze werd gepresenteerd in Parijs, vorig jaar augustus.

Honor 9 Berlijn uitnodiging

De Honor 9 zal net als de Honor 8 waarschijnlijk voorzien zijn van een dual-camera. Daarbij is het mogelijk dat de vingerafdrukscanner verplaatst wordt van de achterkant naar de voorkant. Deze verandering kwamen we eerder al tegen bij de Huawei P10, waar nu een button is te vinden onder het scherm. Mogelijk zou echter wel een 3,5 millimeter audio-aansluiting ontbreken. De smartphone zou volgens berichten op 20 juni gepresenteerd worden in thuisland China.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Via
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel