Honor V10 met dual-camera en 18:9 display opgedoken bij TENAA

Honor heeft twee data gepland staan waarop een toestel aangekondigd zal worden. Voor China is dat op 28 november, voor Europa is dat op 5 december. Het gaat om de Honor 7X die eerder al opdook en de Honor V10, die laatste is nu opgedoken bij keuringsinstantie TENAA.

Honor V10 bij TENAA

De Honor V10 wordt een nieuw vlaggenschip van de dochter van Huawei. De smartphonefabrikant zal eind november/begin december de nieuwe smartphone presenteren. We zagen eerder al een foto voorbijkomen en nu heeft het toestel een bezoekje gebracht aan keuringsinstantie TENAA. Hierdoor komen we een reeks interessante details te weten.

Het toestel wordt uitgerust met een 6,0 inch display met een resolutie van 2160 x 1080 pixels en een 18:9 beeldverhouding. Het design herkennen we van andere toestellen van de fabrikant. We zien de vingerafdrukscanner en dual-camera aan de achterzijde. De Honor V10 krijgt een Kirin 970 processor, dit is de slimme, AI processor van Huawei. Daarnaast is er 6GB RAM en 64/128GB aan opslagruimte beschikbaar.

De accucapaciteit bedraagt 3750 mAh met ondersteuning voor snel opladen. Volgens de laatste berichten krijgt de V10 Android 8.0 Oreo met EMUI 8, de skin van de Chinese fabrikant. De dual-camera zou een 20MP en 16MP sensor tellen, de front-camera krijgt een 13 megapixel front-camera.

Honor zal de V10 aankondigen op 28 november, waarbij de Europese aankondiging gepland staat op 5 december 2017. Uiteraard zal DroidApp je op de hoogte houden zodra er informatie is over de smartphone.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Via
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel