Honor V10 foto opgedoken: vrijwel randloos beeldscherm

De Chinese fabrikant Honor houdt begin december een aankondiging. Eerdere aanwijzingen wisten er al op te duiden dat het gaat om de presentatie van een smartphone met dunne schermranden. Nu is deze vermoedelijke Honor V10 te zien op een nieuwe foto.

Honor V10 met dunne schermranden

Op het internet is een foto verschenen van een nog niet aangekondigde Honor-smartphone. Op de foto is te zien dat de telefoon een vrijwel randloos beeldscherm krijgt en dus meegaat met de trend van de andere smartphones die tegenwoordig worden uitgebracht. Volgens de bron beschikt het toestel aan de linkerzijde over een simkaart-tray en zitten aan de rechterkant van het metalen feame de power-button en de volumetoetsen. We zien aan de voorkanten de sensor en de front-camera zitten.

Honor V10 foto

Verwacht wordt dat de smartphone uitgeleverd zal worden met Android 8.0 Oreo en de nieuwe EMUI 8 interface skin van Huawei. Deze zien we ook terug op de Huawei Mate 10 Pro. Verder wordt een display-grootte van tussen de 5,7 en 6,0 inch verwacht en krijgt het toestel mogelijk de Kirin 970 processor.

Het is nog onduidelijk wat de naam gaat worden van de telefoon en wat de exacte specificaties zijn. De bron spreekt over Honor V10, maar wellicht hebben we hier wel te maken met de Honor 9 Pro of Honor 10 wellicht. Op 5 december staat een aankondiging gepland, dan hopen we je meer te kunnen vertellen over het toestel.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Via
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel