Wiko View te koop in Nederland: toestel met randloos scherm voor 199 euro

De Franse fabrikant Wiko heeft de nieuwe Wiko View uitgebracht in ons land, zo ontdekte DroidApp. Tijdens de IFA werd de Wiko View aangekondigd en ligt dus nu al in de winkel. Het toestel valt op door het strakke design met een vrijwel randloos beeldscherm.

Wiko View kopen in Nederland

Mocht je met smart wachten op de Wiko View, dan is er goed nieuws. De smartphone van de Franse fabrikant is vanaf vandaag verkrijgbaar in Nederland. Vorige maand werd de telefoon aangekondigd in Berlijn tijdens de IFA, samen met andere toestellen uit de Wiko View-serie. Het toestel heeft een schitterend design met dunne randen en een beeldverhouding van 18:9, net als bij de LG G6, LG Q6 en Galaxy S8.

Wiko View

Aan de voorkant zien we het 5,7 inch display met een resolutie van 1440 x 720 pixels, en een 16 megapixel camera met flitser. Verder is er aan de achterkant een vingerafdrukscanner te vinden, net als een metalen behuizing. Voor het maken van foto’s vind je aan de achterkant de 13 megapixel camera vol mogelijkheden, waaronder de manuele stand.

De Wiko View wordt aangedreven door een Snapdragon 425 quad-core processor en is uitgerust met een 2900 mAh accu. Vanuit de doos draait de View op Android 7.1 Nougat met de eigen Wiko UI, die is geïnspireerd op Stock Android. Er is 3GB RAM-geheugen en 32GB interne opslagruimte, die uitbreidbaar is met een geheugenkaart. Er is ook dual-sim ondersteuning waardoor je twee simkaarten kunt gebruiken in het toestel.

Wiko View

Kopen en informatie

De telefoon is scherp geprijsd met een prijskaartje van 199 euro. Je kunt de Wiko View kopen bij Coolblue. Alle verdere details en specificaties vind je via onderstaande button op de toestel-pagina van de Wiko View.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel