Huawei Mate 10 Lite: nog niet aangekondigd, wel al te bestellen (foto’s)

Huawei zal op 16 oktober de nieuwe Huawei Mate 10-serie aankondigen. De Chinese fabrikant lijkt echter geen geheim te maken van de nieuwe smartphones, want het toestel is in volle glorie nu uitgelekt en is zelfs al te bestellen.

Huawei Mate 10 Lite in volle glorie

Huawei komt komende maandag met de nieuwe Mate 10-reeks. We hebben in de afgelopen tijd al enorm veel gehoord over de toestellen en in totaal kunnen we zeker drie verschillende toestellen in deze serie verwachten. Naast de standaard versie wordt ook de Mate 10 Pro en Mate 10 Lite verwacht.

De Huawei Mate 10 Lite is nu uitgelekt door een webwinkel in Nederland. De tipgever, die eveneens zelf voor Belsimpel werkt, laat weten dat het toestel in Nederland over drie weken verwacht wordt en een prijskaartje krijgt van 349 euro. Deze prijs komt overeen met wat eerder door Duitse bronnen werd gelekt.

Huawei Mate 10 Lite

Naast foto’s zien we ook de lijst met specificaties. De Huawei Mate 10 Lite zal uitgerust zijn met een 5,9 inch display een Kirin 956 processor. Het lijkt erop dat de smartphone vrijwel identiek zal zijn aan de Honor 7X, die gisteren werd aangekondigd door Honor. Er is een 16MP dual-camera aan de achterzijde, 8MP front-camera en Android Nougat. De update naar Oreo zit in de pijplijn. Verder is er een 3340 mAh accu en vinden we aan de achterkant ook een vingerafdrukscanner. Er is een opslagruimte beschikbaar van 64GB en 4GB RAM.

Je kunt de Huawei Mate 10 Lite via deze link bestellen bij Belsimpel. De levertijd bedraagt volgens de webwinkel 3 weken, wat betekent dat je waarschijnlijk nog deze maand de Mate 10 Lite in huis kunt verwachten.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend

Lees ook

Reageer op dit artikel