Huawei Mate 10 Pro: schitterend gestylde smartphone lekt uit met zeer dunne bezels

Op 16 oktober zal de nieuwe Huawei Mate 10-serie aangekondigd worden. Nu heeft de bekende leaker Evan Blass alvast stiekem het doek van de Huawei Mate 10 Pro gehaald. We zien hier een erg fraai toestel met zeer dunne schermranden.

Huawei Mate 10 Pro uitgelekt

We weten al aardig wat over de nieuwe Huawei Mate 10-serie. De Chinese fabrikant zal de nieuwe versies aankondigen op 16 oktober, zo werd eerder duidelijk. Nadat we al foto’s van de Mate 10 en Mate 10 Lite te zien kregen, is het nu de beurt aan de Pro.

Huawei Mate 10 Pro

De Huawei Mate 10 Pro is een strak vormgegeven toestel met aan de voorkant een scherm dat omringt is met zeer dunne schermranden. Het design heeft hierbij wat weg van de Galaxy S8 en Note 8. De achterkant van het toestel is geheel eigen, met een anders gekleurde band rondom de camera. Dit betreft uiteraard een dual-camera met Leica-brand en daaronder de vingerafdrukscanner.

Huawei Mate 10 Pro camera

De aankondiging van de nieuwe Huawei Mate 10 Pro staat gepland voor 16 oktober. Uiteraard zal DroidApp je op de hoogte houden van de presentatie.

Lees ook

Reageer op dit artikel