Huawei Mate 10 reclamemateriaal onthult IP67-certificering, 4000 mAh accu en meer

De Huawei Mate 10-serie zal op 16 oktober gepresenteerd worden. Het lijkt er niet op dat Huawei een geheim maakt van het toestel want nu is er Mate 10 reclamemateriaal opgedoken met meer informatie.

Huawei Mate 10 reclamemateriaal

Er is reclamemateriaal opgedoken van de Huawei Mate 10 en Mate 10 Pro. We zagen eerder al foto’s van de Mate 10, net als informatie over de Mate 10 Lite. Het toestel zal 16 oktober aangekondigd worden, maar de nu uitgelekte foto’s geven al wat informatie.

De Huawei Mate 10 zal voorzien zijn van een Kirin 970 processor die onlangs al werd gepresenteerd vol slimme mogelijkheden. Daarbij zal de telefoon spatwaterdicht zijn dankzij de IP67-certificering en is er een 4000 mAh accu aan boord.

Huawei Mate 10 bruin reclame

Ook de dual-camera krijgt aandacht in de opgedoken beelden. Huawei werkt wederom samen met Leica en voorziet de dual-camera van een lichtgevoeligheid van f/1.6. De dubbele camera wordt in verticale opstelling geplaatst en links daarvan zien we de LED-flitser. Daaronder is de vingerafdrukscanner geplaatst.

Huawei Mate 10 camera reclame

De camera is overigens voorzien van talloze opties. Zo kan de camera snel de omgeving scannen en één van de 14 beste scenario’s toepassen voor de beste foto.

We zien verder erg dunne schermranden, een USB Type-C aansluiting, een home-button aan de voorkant en in ieder geval de bruine en blauwe kleur van de telefoon.

Zodra er meer bekend is over de Mate 10, houden we je uiteraard op de hoogte.

Lees ook

Reageer op dit artikel