Huawei Mate 10 komt in drie varianten: ook Mate 10 Lite en Pro

Huawei zal op 16 oktober de nieuwe Huawei Mate 10 presenteren. Nieuwe gegevens zijn nu bekend over de Mate 10-serie. Er zullen namelijk drie varianten verschijnen van het toestel.

Huawei Mate 10 in drie varianten

De Chinese fabrikant Huawei zal op 16 oktober in München drie nieuwe Mate 10-toestellen aankondigen. De bron spreekt over de standaard versie van de Mate 10, een Mate 10 Pro en Mate 10 Lite.

De standaard Huawei Mate 10 zal voorzien zijn van een 5,9 inch IPS LCD display met Full-HD resolutie. Tevens werd eerder al bekend dat er een Leica dual-camera aanwezig zal zijn met een 20MP en 12MP resolutie, met een diafragma van f/1.6. Aan de voorzijde zal in de home-button een vingerafdrukscanner aanwezig zijn.

Huawei Mate 10 glazen paneel

Dan is er de Huawei Mate 10 Pro die volgens de bron uitgerust zal zijn met een AMOLED-display met Quad-HD resolutie. Op het gebied van de camera zullen de specificaties gelijk zijn. Ook zal net als bij de Mate 10 er een Kirin 970 processor aanwezig zijn. De schermgrootte is niet bekend. Wel is duidelijk dat de vingerafdrukscanner bij de Pro aan de achterkant zal zitten.

Bij de Huawei Mate 10 Lite zal er eveneens een 5,9 inch Full-HD display aanwezig zijn. Veel details zijn er niet bekend over de telefoon, al geeft de bron aan dat het toestel niet over de Leica (dual-) camera zal beschikken. We verwachten dat de Mate 10 Lite ook niet over een Kirin 970 zal beschikken.

Alle informatie zullen we te weten komen op 16 oktober, als Huawei de producten aankondigt. We houden je uiteraard op de hoogte.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend

Lees ook

Reageer op dit artikel