Officieel bevestigd: Huawei Mate 10 met Kirin 970 komt 16 oktober

Huawei zal op 16 oktober haar nieuwste vlaggenschip laten zien. Afgelopen weekend werd al een eerste aanwijzing en hint gegeven van hetgeen dat we terug gaan zien bij de Huawei Mate 10.

Huawei Mate 10 op 16 oktober

De aankondiging van de Huawei Mate 10 zal plaatsvinden op 16 oktober. Al eerder dook deze datum op, maar nu heeft Huawei het ook daadwerkelijk bevestigd. De persconferentie van de Huawei Mate 10 zal plaatsvinden in de Duitse stad München.

Huawei Mate 10 16 oktober

Niet alleen de naam wordt in de teaser bevestigd, ook de processor. Afgelopen weekend werd de Kirin 970 aangekondigd en dit is de nieuwste processor van Huawei. Deze zullen we dan ook terug gaan zien in de Huawei Mate 10. Ook wordt sowieso een dual-camera verwacht en wellicht dat Huawei nog meer in petto heeft. Misschien wordt de Mate 10 wel de eerste smartphone van de Chinese fabrikant zonder schermranden.

Wel is bekend dat de dual-camera samen met Leica wordt ontwikkeld. Eén van de lenzen zal een sensor hebben van 12 megapixel, de andere van 20 megapixel, zo werd eerder duidelijk uit een video die Huawei heeft gedeeld. Uiteraard zal DroidApp je op de hoogte houden zodra er meer bekend is over het nieuwe toestel.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel