Interessante renders verschenen van mogelijke Huawei Mate 10 met randloos scherm

Huawei is achter de schermen bezig met de opvolger van de Huawei Mate 9. De Huawei Mate 10 moet nog dit jaar aangekondigd worden en zal voorzien zijn van een hoop interessante features, zo deed de directeur eerder uit de doeken. Tonen deze renders de nieuwe Huawei Mate 10?

Huawei Mate 10 renders

De Huawei Mate 10 moet volgens eerdere uitspraken van de directeur nog beter de concurrentie aangaan met de Apple iPhone. Het toestel zal beschikken over het beste van het beste, zo belooft de Chinese fabrikant. Daarbij kunnen we een Leica dual-camera verwachten en een randloos scherm.

Huawei Mate 10 render

Met deze informatie en de eerder bekende informatie is een designer aan de slag gegaan. Het resultaat is een erg interessante video en beeldmateriaal van de mogelijke nieuwe Huawei Mate 10. Mogelijk beschikt het toestel over de nieuwe Kirin 970 processor, 6GB RAM en 64GB opslagruimte.

Daarbij wordt op dit moment verwacht dat het toestel een 6,1 inch Quad-HD display krijgt en mogelijk een 4000 mAh accu. Daarbij zal de smartphone draaien op Android 7.0 Nougat. Wel zal de verwachtte verkoopprijs over de 1000 euro gaan, zo duiden de andere berichten. De verwachting is dat de Huawei Mate 10 in oktober aangekondigd zal worden. DroidApp houd je uiteraard op de hoogte.

Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel