Huawei onthult verticale dual-camera Mate 10 met sneer naar Samsung

We komen steeds meer te weten over de Huawei Mate 10. De smartphone is nu te zien op een teaser waarin de draak wordt gestoken met Samsung die goede zaken doet met de Galaxy-toestellen.

Huawei Mate 10 met verticale dual-camera

De dual-camera die we op de Huawei Mate 10 gaan zien wordt geplaatst in verticale opstelling. Dit wordt duidelijk uit een nieuwe teaser die gepubliceerd is door de Chinese fabrikant. Huawei noemt niet expliciet de naam, maar plaatst hem tussen de eerder uitgebrachte toestellen die met een dual-camera zijn uitgebracht.

Op de foto zien we de Huawei P9, Mate 9 en Huawei P10. De huidige Mate, de Mate 9 is eveneens voorzien van een verticale dual-camera. De P-series worden geleverd in horizontale opstelling. Huawei geeft verder nog niet veel prijs over de specs en vormgeving van het toestel. Wel kwamen we van de week te weten dat er een lens is met 20MP en een lens met 12MP. De camera wordt gerealiseerd samen met Leica.

Huawei Mate 10 dual-camera teaser

In de teaser wordt ook nog even uitgehaald naar Samsung. Eerder gaf de directeur al aan dat de nieuwe Mate voorzien zal zijn van het beste van het beste. In de teaser heeft Huawei de hashtag ‘#beyondthegalaxy’ wat uiteraard betrekking heeft op de Samsung Galaxy-smartphones. Van de week werd de Galaxy Note 8 aangekondigd, wat de eerste Samsung is met dual-camera.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel