Huawei Mate 10 wordt op 16 oktober aangekondigd: meerdere teasers

Huawei heeft een uitnodiging de deur uit gedaan waarbij we meer informatie te weten komen over de Huawei Mate 10. Het gaat deze keer om de aankondiging van het nieuwe toestel. Eerder liet de directeur al weten dat het toestel alles in huis moet hebben om ‘de beste smartphone te zijn’. 

Huawei Mate 10 komt 16 oktober

Op 16 oktober 2017 staat een aankondiging gepland van Huawei. De Chinese fabrikant komt op die dag met de presentatie van de nieuwe Huawei Mate 10, de opvolger van de Huawei Mate 9. Het toestel zal in oktober aangekondigd worden in de Duitse stad München.

Huawei Mate 10 - 16 oktober

In de uitnodiging heeft Huawei het over; ‘Meet the device worth waiting for’. Aangezien de Huawei P10 en P10 Plus nog relatief jong zijn, en de eerdere berichten over de Mate 10 gingen, gaan we er vanuit dat het hier ook om de Mate 10 gaat.

Uit eerdere berichten bleek al dat Huawei hoge verwachtingen zelf heeft van het toestel. De directeur liet al weten dat het toestel voorzien zal zijn van het beste van het beste en beter moet zijn dan de iPhone. Het toestel zal mogelijk beschikken over een randloos display met een grootte van 6,1 inch en 18:9 beeldverhouding; net als de Galaxy S8 en LG G6. We houden je uiteraard op de hoogte!

Tevens heeft Huawei onderstaande video gepubliceerd waarin gehint wordt naar de dual-camera van Leica. Hier zien we dat de dual-camera naar alle waarschijnlijkheid over een sensor beschikt van 20MP en 12MP.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel