Evan Blass lekt duidelijke foto Huawei Mate 10: toestel krijgt gezichtsherkenning

Huawei zal volgende maand de nieuwe Huawei Mate 10 gaan aankondigen. Mogelijk bestaat de Mate 10-serie uit drie toestellen. Evan Blass heeft nu een duidelijke foto gedeeld van de Mate 10.

Huawei Mate 10 persfoto

We kwamen in de afgelopen tijd al meerdere details te weten over de Huawei Mate 10. Zo zijn er geruchten rondgegaan over het feit dat de Mate 10-serie weleens uit drie verschillende smartphones kan bestaan. In een eerdere teaser zagen we al de dual-camera van Leica en we zagen het mogelijke design.

Huawei Mate 10

De bekende leaker Evan Blass heeft nu een foto gedeeld van de Huawei Mate 10. Een tipgever heeft de foto gedeeld met de bron. Het toestel zal uitgerust zijn met dunne schermranden. Het mogelijke AMOLED scherm krijgt mogelijk een beeldverhouding van 18:9, net als bij de LG G6.

Op Facebook heeft Huawei als sneer naar Apple een video geplaatst. De telefoon zal voorzien zijn van gezichtsherkenning, zo is de verwachting. Hierdoor wordt het mogelijk om het toestel te ontgrendelen door met je gezicht naar de telefoon te kijken. De sneer gaat om het feit dat de nieuwe iPhone X gezichtsherkenning niet altijd even betrouwbaar zou zijn.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Via
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel