Huawei Mate 10: nieuwe 360-graden video-render en foto’s opgedoken

In afwachting van de officiële persconferentie van de Huawei Mate 10 komen we steeds meer te weten over het toestel. De telefoon is nu te zien op nieuwe foto’s en in een 360-graden video-render.

Huawei Mate 10 in 360-graden te zien

De Huawei Mate 10 zal op 16 oktober aangekondigd worden, zo werd gisteren bevestigd. De smartphone is nu opgedoken op verschillende manieren. De bekende leaker OnLeaks heeft aan de hand van de tot nu toe bekende informatie een interessante 360-graden video gemaakt. Daarmee krijgen we onderstaande impressie van het nieuwe toestel.

Van de Huawei Mate 10 zijn ook nieuwe foto’s opgedoken. Onderstaande foto’s laten het glazen paneel zien van de Mate 10. Daarbij valt op dat de telefoon voorzien zal zijn van erg dunne schermranden, onderaan zien we het Huawei logo. Anders dan de bovenste video, die laat zien dat we aan de voorkant een vingerafdrukscanner kunnen verwachten. Het is dus nog even afwachten hoe de Mate 10 er precies uit komt te zien.

Huawei Mate 10 glazen paneel

Eerder werd al duidelijk dat de Mate 10 voorzien zal zijn van een metalen behuizing, een dual-camera die samen met Leica wordt ontwikkeld en een Kirin 970 processor. Uiteraard houden we je op de hoogte zodra er meer informatie bekend is over de Mate 10.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Via
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel