Huawei bevestigt accucapaciteit Mate 10: 4000 mAh

De Chinese fabrikant Huawei zal over een ruime week met de aankondiging van de Huawei Mate 10 komen. We kwamen al veel te weten over de nieuwe smartphone, en nu meldt Huawei alvast de accucapaciteit van het nieuwe toestel.

4000 mAh accu voor Mate 10

De Huawei Mate 10 zal voorzien zijn van een 4000 mAh accu. Deze informatie konden we eerder al vernemen via het uitgelekte promotiemateriaal. Deze bevestiging doet de Chinese fabrikant in een tweet. Als we kijken naar vergelijkbare alternatieven van de concurrenten, zoals de LG V30 en Samsung Galaxy Note 8 is dit een vrij riante accu. De twee eerder genoemde toestellen krijgen namelijk vanuit de fabriek een 3300 mAh accu mee.

Huawei laat verder zelf nog niet veel los over de smartphone. Wel zijn in de afgelopen tijd al foto’s en details opgedoken van bijvoorbeeld de Mate 10 Pro en de Mate 10 Lite. De persconferentie van Huawei zal op 16 oktober plaatsvinden en uiteraard zullen we je hiervan uitgebreid op de hoogte houden. Wel is al duidelijk dat er een 20MP+12MP dual-camera aanwezig zal zijn, net als de interessante Kirin 970 processor.

Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel