Huawei P10 serie ontvangt zeer uitgebreide B171 update

Voor de Huawei P10, P10 Lite en P10 Plus is een nieuwe update verschenen die tal van nieuwe functies toevoegt aan de smartphones van Huawei. De systeemupdate heeft als laatste versienummer B171 meegekregen.

Huawei P10 B171 update

Het logboek met alle wijzigingen voor de Huawei P10 serie is zeer uitgebreid, de B171 voegt een aantal nieuwe functies toe en er zijn een aantal verbeteringen aangebracht in de software. Als eerste is er ondersteuning voor VoLTE en VoWi-Fi toegevoegd, waarmee bellen over respectievelijk 4G en WiFi mogelijk wordt gemaakt. Het is echter wel van belang dat je telecomprovider één of beide technieken ondersteund.

Huawei P10 B171

Huawei lanceerde afgelopen week een eigen clouddienst, in B171 is deze functie geïntegreerd waarbij contacten, agenda items en andere persoonlijke informatie online bewaard kan worden. Wie graag met de camera van de P10 speelt, heeft een nieuwe functie om te gebruiken. In het camera menu is nu een 3D-panorama terug te vinden, hiermee kun je bijvoorbeeld objecten vanuit meerdere perspectieven vastleggen.

Daarnaast zijn tekstweergave problemen aangepakt en is de opstart wizard aangepast. B171 is voorzien van de Android security update van 1 september 2017 en daarmee weer goed beveiligd tegen de meest recente beveiligingsproblemen. De totale update is 574 MB groot en het is aanbevolen om deze via WiFi te downloaden.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen vanaf: 246,00 euro

Lees ook

Reageer op dit artikel