Honor V10 nogmaals opgedoken: nu met home-button aan voorzijde

Het is nog even onduidelijk hoe de Honor V10 er definitief uit zal komen te zien. Opnieuw is het toestel opgedoken bij keuringsinstantie TENAA, maar deze keer met een ander design.

Honor V10 bij TENAA met home-button?

De Honor V10 is onlangs al op visite geweest bij TENAA, de keuringsinstantie in China. Hiermee kregen we een voorproefje van wat we van de smartphone konden verwachten. De smartphone zou daarbij een 18:9 display krijgen met vingerafdrukscanner aan de achterzijde. Nieuwe beelden laten echter nog iets anders zien.

Op de nieuwe foto’s die ook van TENAA afkomstig zijn, komt het toestel nog steeds met een 18:9 beeldscherm, maar krijgt het toestel een vingerafdrukscanner aan de voorzijde, geïntegreerd in de home-button. Een opvallende beslissing omdat een 18:9 beeldscherm juist als voordeel heeft dat er meer scherm in minder behuizing kan. Mogelijk komt de smartphonefabrikant met twee varianten van de V10, want onlangs verscheen ook een teaser vanuit Honor zelf.

Voor de Chinese markt staat de aankondiging gepland voor morgen, 28 november. De Europese aankondiging van de Honor V10 moet op 5 december plaatsvinden. Dan zullen we definitief te weten komen wat Honor met de V10 van plan is. De smartphone doet het meest denken aan de Huawei Mate 10 Lite, waarover we eerder deze maand een uitgebreide review schreven.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Via
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel