Honor 8 krijgt beveiligingsupdate juni 2018 in Nederland

De Chinese fabrikant Honor heeft een update klaarstaan voor de bezitters van de Honor 8. Het toestel werd in 2016 uitgebracht en nu is het tijd voor beveiligingsupdate juni 2018. De update heeft versienummer B406.

Honor 8: beveiligingsupdate juni 2018

Ben je in het bezit van de Honor 8, dan kun je vanaf nu een update verwachten voor de smartphone. Begin vorige maand bracht Google de security-patch van juni uit en deze is nu door Honor geoptimaliseerd voor de high-end smartphone uit 2016; de Honor 8.

Honor 8 beveiligingsupdate juni 2018

De update dicht enkele tientallen kwetsbaarheden in Android. Niet alle tientallen patches zijn ook voor de Honor 8 bedoeld. Dit is onder meer afhankelijk van het toestel en de hardware van de telefoon. In de changelog van de update staat ook dat je gebruik kunt maken van de 3D-cameramodus in de camera-app. Deze functie werd eerder al toegevoegd aan de update.

Wel nieuw met de update, die versie B406 heeft meegekregen, is een nieuwe manier van screenshots maken. Hierbij kun je met drie vingers op het scherm direct een schermafbeelding maken. Ook kun je nu sneller dual-window starten vanuit het overzicht met actieve applicaties. Deze toevoeging wordt ook wel split-screen genoemd en geeft je de mogelijkheid om twee apps op één scherm te openen.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel