Huawei begint Android Oreo Beta voor 7 toestellen; ook P9 en Honor 8

Voor een nieuwe reeks toestellen zet Huawei de deur open naar het beta-programma voor Android 8.0 Oreo. Hiervoor komt hij onder andere beschikbaar voor de Mate 8, P9-serie en de Honor 8 en 6X. De smartphone-fabrikant bracht de stabiele Android Oreo update eerder naar de P10 en P10 Plus.

Huawei beta voor Android Oreo

Enige tijd geleden werd de definitieve Android 8.0 Oreo update uitgerold voor de Huawei P10 en Huawei P10 Plus. Nu heeft de Chinese fabrikant voor zeven nieuwe toestellen het Android Oreo beta-programma geopend. De toestellen waarvoor in China de beta is gestart:

Het is erg opvallend dat de beta ook is geopend voor de Honor 8. De smartphone leek eerder geen update te ontvangen naar Android 8.0 Oreo, nu lijkt het dus wel het geval. We zijn erg benieuwd of de update inderdaad ook daadwerkelijk de toestellen zal bereiken.

De update naar Android 8.0 Oreo brengt diverse verbeteringen. Denk aan de toevoeging van de Picture-in-Picture modus, de verbeterde functie voor automatisch aanvullen en notificatiekanalen.

In Nederland is de beta nog niet beschikbaar. Zodra hierover meer bekend is, houden we je natuurlijk op de hoogte. Op dit moment is ook nog niet bekend wanneer de definitieve update zal verschijnen.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend

Lees ook

Reageer op dit artikel