Honor 9X lekt uit met pop-up camera; aankondiging op 23 juli

Honor zal binnenkort met haar nieuwe mid-end smartphone komen. Het gaat om de Honor 9X. Deze smartphone is uitgelekt door Evleaks, waarbij te zien is dat we een pop-up camera kunnen verwachten.

Honor 9X met pop-up camera

Evan Blass heeft weer van zich laten horen. De leaker heeft een bericht gedeeld over de Honor 9X. Dit toestel wordt de opvolger van de Honor 8X die vorig jaar werd gepresenteerd. Op 23 juli zal deze nieuwe smartphone gepresenteerd worden. Deze zal, zoals de foto’s laten zien, voorzien zijn van een pop-up camera. Hierdoor doet het design denken aan de Huawei P Smart Z.

Honor 9X

Daarbij gaan er berichten over een nieuwe processor in het toestel. Als opvolger van de Kirin 710, heeft Honor eind vorige maand de Kirin 810 aangekondigd. Naar verwachting zullen we deze ook in de Honor 9X gaan zien. Omdat de telefoon een pop-up camera krijgt, is er geen notch nodig en neemt dus het scherm de gehele voorkant in.We zien in de schets ook een dual-camera, maar het kan zijn dat Honor nog een extra sensor (bijvoorbeeld een ToF-lens) plaatst.

Op 23 juli zullen we alle details te horen krijgen. De presentatie vindt plaats in China, het is niet bekend of en wanneer we de 9X in Nederland gaan zien. De 8X verscheen wel in ons land, en eigenlijk verwachten we de Honor 9X ook in de schappen.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Via
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel