Honor 20 nu verkrijgbaar; Honor 20 Pro komt in juli naar Nederland

Goed nieuws voor degenen die met smart zitten te wachten op de Honor 20. Vanaf vandaag is de nieuwe smartphone van Honor verkrijgbaar. Daarnaast is er goed nieuws over de Honor 20 Pro; ook deze komt naar Nederland.

Honor 20 in Nederland

De Honor 20 heeft zijn weg naar Nederland gevonden. De smartphone werd in mei aangekondigd op een event waar ook DroidApp bij aanwezig was. Gisteren publiceerden we onze Honor 20 review. Het toestel kent een stijlvol design met een 6,26 inch Full-HD+ beeldscherm en punch-hole waarin de 32 megapixel selfie-camera is te vinden.

Honor 20

Daarbij is er natuurlijk de krachtige Kirin 980 processor, aangevuld met 6GB RAM en 128GB opslagruimte. De vingerafdrukscanner bevindt zich aan de zijkant van het toestel. De 3750 mAh kan snel worden opgeladen en uiteraard is er weer dual-sim ondersteuning.

Honor heeft de camera van de smartphone van alle mogelijkheden voorzien. Het betreft een quad-camera met de volgende sensoren; 48MP (f/1.8), 16MP super-wide-angle (f/2.2 – 117 graden), 2MP dieptecamera (f/2.4) en een speciale 2MP macrolens (f/2.4). Hiermee kun je dus kleine objecten zoals bloemen, kleine voorwerpen of insecten erg mooi vastleggen. De Honor 20 draait op Android Pie, en krijgt de Android Q-update; zo heeft de fabrikant bevestigd.

Geïnteresseerd in de Honor 20? Het toestel kost 499 euro. Je krijgt daar tijdelijk een Honor Band 4 smartwatch bij en de Honor AM61 Bluetooth headset. Je kunt de Honor 20 kopen bij Coolblue, Bol.com en Belsimpel.

In China is het toestel al een grote hit. In 14 dagen is het toestel al meer dan een miljoen keer verkocht. Honor spreekt over een recordverkoop.

Honor 20 Pro

Honor 20 Pro

Er is ook nieuws over de Honor 20 Pro. Deze smartphone leek een onzekere toekomst tegemoet te gaan. Het toestel was immers niet op tijd voor de certificatie; toen alle sancties begonnen tegen Huawei. Nu weet het bedrijf trots te melden dat ook de meest uitgebreide high-end smartphone naar Nederland komt. In juli zal de Honor 20 Pro uitgebracht worden in ons land.

De Honor 20 Lite, het goedkoopste toestel uit de 20-reeks, verscheen eerder al in ons land.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel