Honor gaat sneller en meer updates uitbrengen voor haar smartphones

Honor heeft bekend gemaakt dat het haar smartphones actiever zal bijhouden met updates. Voor een periode van 24 maanden zullen updates uitgerold worden en ook zullen er meer updates beschikbaar komen voor de verschillende toestellen, zo heeft de dochter van Huawei bekend gemaakt.

Honor updates

Op het sociale netwerk Google+ heeft Taylor Wimberly van Huawei bekend gemaakt dat Honor meer de nadruk gaat leggen op het uitbrengen van updates. Deze week werd de Honor 8 in de Verenigde Staten gepresenteerd en volgende week kunnen we de Honor 8 in Europa verwachten.

Voor toestellen die dit jaar worden uitgebracht zal Honor actiever updates uitrollen. Wimberly laat weten dat in het eerste jaar, iedere drie maanden een update zal verschijnen waarbij ook nieuwe features toegevoegd worden. Ook zal gedurende 24 maanden na release de smartphone blijvend geüpdatet worden. In de periode daarna zal Honor nog wel doorgaan met het uitbrengen van updates die betrekking hebben tot de beveiliging en veiligheid.

Honor 5X review

In het bericht laat Wimberly weten dat het doel is om ervoor te zorgen dat klanten de beste en veiligste ervaring krijgen op hun Honor-toestel. Het uitbrengen van updates voor Android blijft voor veel fabrikanten een lastige klus. Zeker bij goedkopere telefoons is de tijd dat er updates worden uitgebracht van (erg) korte duur.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Via
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel