HTC komt met mid-end U11 Mini/Lifestyle met knijpbare randen

Het Taiwanese HTC is bezig met een variant op de HTC U11. De U11 zal namelijk als een mid-end smartphone verschijnen en voorzien zijn van aanraakgevoelige randen waarin geknepen kan worden. Er zijn nu enkele details bekend van het nieuwe toestel.

HTC U11 Lifestyle of U11 Mini

De HTC U11 is het vlaggenschip van HTC op dit moment. De telefoon is voorzien van een glazen behuizing en Edge Sense; waardoor je acties uit kunt voeren door in het toestel te knijpen. Nu komen er berichten binnen over een mid-end smartphone als variant op de U11. De berichten zijn afkomstig van LlabTooFeR, die vaak juiste informatie heeft omtrent HTC.

HTC U11 mini lifestyle

Het toestel gaat nu rond onder de codenaam Ocean Life en is voorzien van een 5,2 inch Full-HD display. Onbekend is nog wat de naam wordt van het mid-end toestel, mogelijk is dit HTC U11 Lifestyle of HTC U11 Mini. De telefoon krijgt verder een Qualcomm Snapdragon 660 processor en een 2600 mAh accu.

Net als bij de HTC U11 krijgt het toestel knijpbare randen, samen met HTC USonic headset, Edge Sense en Sense 9.0, over Android 7.1.1 Nougat. Daarbij bevindt zich zowel aan de voor- als aan de achterkant een 16 megapixel camera.

Wanneer we de compactere U11 kunnen verwachten is helaas nog niet bekend. Zodra er meer informatie over bekend is, houden we je natuurlijk op de hoogte.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Via
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel