HTC U12+ krijgt Android 9 Pie update in Nederland

Ben je in het bezit van de HTC U12+, dan is er eindelijk goed nieuws te melden. HTC is in Nederland begonnen met het updaten van het toestel naar Android 9 Pie.

Pie voor U12+

De HTC U12+ werd in mei vorig jaar aangekondigd, waarbij het toestel draaide op Oreo. Qua updates bleef het echter niet heel vlot gaan en oorspronkelijk zou vanaf mei 2019 de update naar Android Pie uitgerold worden. Met een paar weken vertraging, is er nu goed nieuws te melden.

DroidApp-lezer Christiaan laat ons weten dat de HTC U12+ vanaf nu bijgewerkt wordt met de update naar Android 9 Pie. Hij kreeg de update aangeboden toen hij handmatig ging checken op updates. Daarbij kreeg hij ook beveiligingsupdate april, waarna direct de update naar Android Pie aangeboden werd. Samen met de update naar Android 9 Pie wordt ook beveiligingsupdate juli 2019 meegeleverd.

HTC U12 Plus android 9 pie

Christiaan meldt verder dat de installatie zonder problemen verliep. In het menu worden andere icoontjes opgemerkt en de meldingsbalk ziet er net wat anders uit. Tevens lijkt alles na de update wat soepeler te lopen op de HTC U12+.

De update voor de HTC U12+ heeft versienummer 2.55.401.1 en is circa 977MB groot. Samen met de nieuwe patch wordt ook Google+ verwijderd uit BlinkFeed. Dit komt omdat Google eerder de stekker uit het sociale netwerk heeft getrokken.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel