HTC U12+ van glas onderworpen aan duurzaamheidstest: gaat het goed?

JerryRigEverything staat bekend om zijn duurzaamheidstests van verschillende soorten smartphones. Dit keer is het de beurt aan de HTC U12+ die eerder werd uitgebracht. Overleeft het toestel de fysiek zware test?

HTC U12+ duurzaamheidstest

Zack, eigenaar van het YouTube-kanaal JerryRigEverything, heeft al een hoop smartphones mishandeld. Daar waar het bij de voorloper van de HTC U12+, de HTC U11, niet heel positief was, is het nu de beurt aan de high-end smartphone van HTC. Wat opvalt aan de smartphone is dat fysieke toetsen zoals de volumetoetsen plaatsgemaakt hebben voor touch-toetsen. Deze zijn toch wel kwetsbaar.

De HTC U12+ wordt onderworpen aan een krastest waarbij gekeken wordt hoe het scherm en de glazen behuizing omgaat met scherpe voorwerpen. Ook wordt gekeken of de smartphone gemakkelijk gebogen kan worden en ook worden andere dingen behandeld. Je kunt de video van de HTC U12+ duurzaamheidstest hieronder bekijken.

\

HTC heeft haar U12+ in juni ook in Nederland uitgebracht. Alle details over de smartphone, inclusief een overzicht van de actuele prijzen, vind je via onderstaande button op de U12+ pagina.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel