HTC U12+ wallpapers nu beschikbaar voor download

HTC heeft onlangs de nieuwe HTC U12+ aangekondigd. Met het toestel wil de Taiwanese fabrikant de strijd aangaan met andere high-end smartphones. De HTC U12+ wallpapers kun je vanaf nu downloaden voor op je eigen toestel.

HTC U12+ wallpapers

De HTC U12+ is het nieuwste toestel van de Taiwanese fabrikant en komt volgende maand in de winkels te liggen. De smartphone werd woensdagochtend aangekondigd, alles lees je erover in ons artikel over de HTC U12+ aankondiging. De smartphone is van alle gemakken voorzien en ook van een aantal nieuwe HTC Sense 10 wallpapers.

HTC U12+ wallpapers

De achtergronden, 16 stuks in totaal, zijn vanaf nu beschikbaar om te downloaden. Ze zijn allen in eenzelfde stijl met een abstract design. De resolutie van de wallpapers is 2880 x 2880 en dus groot genoeg om op je eigen smartphone in te stellen. De brede resolutie is zo breed, omdat ze meebewegen tijdens het scrollen door de homescreens.

Je kunt de wallpapers downloaden via deze link. Alles over de HTC U12+ kun je vinden op de toestelpagina, via onderstaande button.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Via
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel