Evleaks deelt foto’s HTC U12+ inclusief lange lijst met specificaties

HTC zal later deze maand de nieuwe HTC U12+ presenteren. Evan Blass heeft nu meer informatie gedeeld. Daarbij komen we de volledige lijst van specificaties te weten en zien we foto’s van het toestel in verschillende kleuren.

HTC U12+ volledig uit de doeken

Op 23 mei zal HTC de nieuwe HTC U12+ aankondigen. De smartphone is al in de afgelopen weken in het nieuws verschenen, maar nu krijgen we wel een heel goed beeld van de nieuwe smartphone. Niemand minder dan Evan Blass, aka Evleaks, heeft de HTC U12+ uitgelekt. We krijgen zo een goed beeld van het toestel in drie kleuren en zien ook de lijst met specificaties.

De HTC U12+ krijgt een 6,0 inch Quad-HD+ beeldscherm met 18:9 beeldverhouding en een resolutie van 2880 x 1440 pixels. Er is een zogenoemd Smart Display voor notificaties, zo meldt de specificatielijst. Tevens heeft HTC Edge Sense verbeterd. In Edge Sense 2 kun je knijpen in het toestel om apps te openen en acties uit te voeren. Daarbij kun je sneller roteren en het scherm dimmen en gebruik maken van gestures. Ook is het toestel waterdicht (IP68).

HTC U12 Plus

HTC zal de U12+ voorzien van een dual-camera (12MP + 16MP), en ook voor groothoekfoto’s. De camera kent een diafragma van f/1.75-f/2.6. Daarbij is er UltraSpeed autofocus 2; een combinatie van fase-detectie AF en laser autofocus. Er is optische beeldstabilisatie, AR stickers, gezichtsherkenning, HDR, 1.85-2x optische zoom en een handmatige modus met RAW-ondersteuning. De front-camera telt 8 megapixel en heeft een lichtgevoeligheid van f/2.0. Er kan tevens in 1080p Full-HD in slow-motion gefilmd worden met 240fps. Je kunt filmen in 4K; ook met de front-camera.

Natuurlijk zijn de HTC BoomSound speakers weer aanwezig, maar een 3,5 mm aansluiting ontbreekt. Wel is er een USB-C poort, Bluetooth 5.0, NFC, dual-nano-sim en ondersteuning voor DisplayPort via USB Type-C. De accu krijgt een capaciteit van 3500 mAh. Verder is er een Snapdragon 845 processor, 6GB RAM, 64/128GB opslagruimte (uitbreidbaar) en natuurlijk een vingerafdrukscanner. De HTC U12+ wordt geleverd met Android 8.0 Oreo en HTC belooft ook direct een update naar Android P.

HTC u12 Plus specs

Op 23 mei zal de aankondiging plaatsvinden, maar eigenlijk weten we nu het meeste al. DroidApp zal je op de hoogte houden rondom de HTC U12+. We hebben alle details voor je verzameld op de toestelpagina via onderstaande button.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Via
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel