HTC U12+ komt in mei; prijs ook opgedoken

De Taiwanese fabrikant HTC komt dit jaar met een nieuw vlaggenschip; de HTC U12+. De smartphone zal volgens de laatste berichten volgende maand aangekondigd worden. Daarnaast komen we ook meer te weten over de prijs.

HTC U12+ komt in mei

In de strijd tussen de verschillende high-end smartphones zoals de Galaxy S9 en Xperia XZ2 komt ook HTC zich ‘bemoeien’. De fabrikant komt vermoedelijk in mei met de aankondiging van de HTC U12+. De smartphone zal volgens de bron eind mei in de verkoop gaan in Taiwan. Dit betekent dat het toestel waarschijnlijk medio mei gepresenteerd wordt.

HTC U12+

De smartphone zal na eind mei, dus waarschijnlijk ergens begin juni in de rest van de wereld in de winkels komen te liggen. Voor het toestel wordt gesproken over een prijs van 850 dollar voor de variant met 128GB. Mogelijk komt er ook een variant met 64GB op de markt. Over het RAM-geheugen wordt gesproken over 6-8GB.

Dat de prijs 850 dollar zal worden, betekent niet dat de prijs omgerekend in Nederland rond de 650 euro komt te liggen. Er komen altijd nog heffingen en btw bij, waardoor de prijs hoger zal liggen dan die 650 euro. Zodra er meer bekend is over de HTC U12+ houden we je uiteraard op de hoogte!

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend

De foto bovenaan het artikel toont de HTC U11

Via
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel