Verkooppakket van HTC U12+ doet boekje open over specificaties

HTC komt binnenkort met de presentatie van de HTC U12+, de opvolger van de U11-serie. De smartphone moet het bedrijf weer uit de rode cijfers halen. Nu is een foto van het verkooppakket opgedoken, waarbij we inzicht krijgen in de specificaties van het nieuwe toestel.

Mogelijke specs gelekt HTC U12+

Op het internet is een foto verschenen van het verkooppakket van de nog niet aangekondigde HTC U12+. De smartphone van de Taiwanese fabrikant is al vaker in het nieuws geweest, maar nu komen we nog meer te weten. De HTC U12+ zal beschikken over een IP68-certificering waardoor het stof- en water resistent is. Daarbij zijn ook de BoomSound speakers aanwezig.

HTC U12+ specs pakket

Aan de voorzijde zal de HTC U12+ beschikken over een 5,5 inch Quad-HD+ display met Gorilla Glass 5. Voorlopig lijkt het er niet op dat het toestel de inmiddels veelgebruikte notch krijgt. De smartphone krijgt volgens het pakket 8GB RAM aan werkgeheugen, al verwachten wij dat het toestel ook met minder GB RAM uitgebracht zal worden. De interne opslagruimte van 128GB kan uitgebreid worden met een geheugenkaart.

Er is een Snapdragon 845 processor, dual-Nano-SIM ondersteuning, draadloos opladen en Quick Charge 4+. Aan de achterkant is een enkele 12 megapixel camera geplaatst met een diafragma van f/1.5, aan de voorzijde een dual-camera van 2x 8 megapixel. Ook wordt gesproken over Edge Sense 2; maar wat de verbeteringen zijn ten opzichte van de huidige aanraakgevoelige randen waarin geknepen kan worden, is niet duidelijk.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Via
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel