HTC U12+: nieuwe concept-renders tonen stijlvol toestel met ‘Liquid Glass’

Binnenkort kunnen we kennis maken met de nieuwe high-end smartphone van HTC; de HTC U12+. Eerder wist Evan Blass al beelden naar buiten te brengen van de telefoon. Nu zien we concept-renders van het nieuwe toestel zodat we een beter beeld krijgen van de nieuwe HTC-smartphone.

HTC U12+ concept-renders

Aan de hand van de tot nu toe bekende informatie is op het web een vrij realistische render verschenen van de nieuwe HTC U12+. HTC wil met het frisse design een nieuwe weg inslaan en een interessant alternatief voor handen hebben voor toestellen als de Xperia XZ2 en Galaxy S9. De Liquid Glass finish geeft het ontwerp een speciaal effect van kleuren onder verschillende lichtomstandigheden. Mogelijk is dit een beetje te vergelijken met het idee van de Honor 8.

De renders van de HTC U12+ zijn gemaakt door ConceptCreator die in het verleden al verschillende, gelikte renders wist te leveren van nieuwe smartphones. De HTC U12+ zal worden voorzien van een Snapdragon 845 processor, 6,0 inch display (18:9 beeldverhouding) en een 3420 mAh accu. Daarbij is de smartphone voorzien van een dual-camera aan de voorzijde met 8 megapixel en een dual-camera achter met 16+12MP. Mogelijk verschijnt het toestel met 6GB RAM en 128GB opslagruimte.

Of de HTC U12+ er inderdaad ook zo uit komt te zien is niet bekend, maar aan de hand van de eerder verschenen foto van Evan Blass, is de kans zeker aanwezig. Wat denk jij van de nieuwe concept-renders van de HTC U12+? Deze week presenteerde HTC al de nieuwe Desire 12 en Desire 12+.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend

Lees ook

Reageer op dit artikel