Evleaks lekt foto en details van nieuwe HTC U12+

We moesten er even op wachten maar we hebben een beter beeld bij de nieuwe high-end smartphone van HTC. De Taiwanese fabrikant zal dit jaar met de HTC U12+ komen. Deze moet de strijd aan gaan met onder andere de Galaxy S9+ van Samsung.

HTC U12+ gelekt door Evan Blass

Evan Blass heeft weer van zich laten horen. De doorgaans erg betrouwbare bron heeft een afbeelding en de details gedeeld van de HTC U12+. De informatie zou afkomstig zijn van een bron die bekend is met de plannen van de fabrikant. Het gaat al lange tijd slecht met HTC en de U12+ moet het bedrijf weer er bovenop zien te helpen.

Overigens is de naam dus volgens de bron HTC U12+. Een ‘normale’ U12 bestaat mogelijk niet. Daarbij geeft het symbool ‘+’ aan dat we mogelijk te maken hebben met een directe aanval op de Galaxy S9+. Ook de U12+ zal beschikken over een dual-camera met een sensor van 16MP en een sensor van 12MP. Deze zitten bovenaan naast elkaar met daaronder de LED-flitser en de vingerafdrukscanner.

HTC U12+

Als we kijken naar de rest van de specificaties zit het wel snor met het toestel. We hebben de details voor je op een rij gezet;

  • 6,0 inch LCD-display (WQHD+ resolutie)
  • Qualcomm Snapdragon 845 processor
  • 6GB RAM
  • 64/128GB opslagruimte (uitbreidbaar met MicroSD-geheugenkaart)
  • 3420 mAh accu
  • Dubbele front-camera (2x 8 megapixel)

De HTC U12+ krijgt naar alle waarschijnlijkheid Android 8.0 Oreo met Sense 10. Tevens wordt gesproken over een IP68-certificering en Edge Sense. Hierdoor kun je in de zijkanten van het toestel knijpen om bepaalde acties uit te voeren. Vermoedelijk komt de HTC U12+ aankondiging rond eind april-begin mei.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Via
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel