HTC U12 krijgt behuizing van metaal en glas met witte, matte afwerking

Een vertrouwde bron heeft meer informatie gedeeld over de nieuwe HTC U12. Waar we eerder de specificaties al te horen kregen, krijgen we nu meer informatie over de materiaalkeuze en de behuizing van het toestel.

HTC U12 in het mat-wit

De Taiwanese fabrikant komt binnenkort met de aankondiging van de HTC U12. We schreven van de week al over de verwachte specificaties en de releasedatum die in april zal komen te liggen. HTC zal voor het design verschillende elementen lenen van de HTC U11+, maar komt ook met vernieuwingen.

Bij de HTC U12 zal gebruik gemaakt worden van een licht gebogen behuizing van glas. Het gaat hierbij om de voor- en achterkant waartussen een metalen frame zit. Opvallend is dat het bedrijf zal kiezen voor een nieuwe afwerking van mat-wit. Aan de achterzijde zal het toestel uitgerust zijn met een vingerafdrukscanner en dual-camera.

Helaas ontbreken foto’s van het toestel en is volgens de bron ook het precieze ontwerp nog niet bekend. De U12 moet het vlaggenschip van HTC worden dit jaar en dus de concurrentie aan gaan met andere toestellen, waaronder de Samsung Galaxy S9.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend

De foto bovenaan het artikel toont de HTC U Ultra.

Via
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel