Details over HTC Desire 12 onthult dankzij verkooppakket

Op het internet is het verkooppakket van de nog niet aangekondigde HTC Desire 12 opgedoken. Een HTC Desire 11 was er niet, maar een twaalfde versie zou er wel aankomen. Het verkooppakket is nu opgedoken waarbij we meer over het toestel te weten krijgen.

HTC Desire 12 opgedoken

Het verkooppakket van de HTC Desire 12 is uitgelekt. Hiermee krijgen we inzicht in de specificaties die het toestel zal krijgen. Onbekend is of de Taiwanese fabrikant tijdens het MWC de telefoon aankondigt, maar dat zullen we dan volgende week gaan meemaken.

De HTC Desire 12 krijgt een 5,5 inch HD+ (1440 x 720 pixels) display met een 18:9 beeldverhouding. Mede hieruit wordt duidelijk dat we te maken hebben met een mid-end toestel. De smartphone krijgt verder een 12 megapixel camera met PDAF en 1080p videokwaliteit en een 5 megapixel front-camera.

HTC Desire 12 verkooppakket

Volgens de verpakking van de Desire 12 krijgt het toestel verder 3GB RAM, 32GB opslagruimte, WiFi 2.4 GHz en 5 GHz ondersteuning, dual-nano sim ondersteuning, een 2730 mAh accu en een 64-bit quad-core processor van MediaTek. Een foto van het toestel zelf is er helaas nog niet.

HTC heeft tijdens het Mobile World Congress geen persconferentie gepland staan. Wellicht dat het toestel wel rond de beurs officieel gepresenteerd zal worden.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend

De foto bovenaan het artikel toont de HTC Desire 650

Via
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel