Officieel: HTC U12+ wordt 23 mei aangekondigd

Het lange wachten op de nieuwe HTC smartphone lijkt voorbij. De HTC U12+ zal op 23 mei aangekondigd worden, zo weet de Taiwanese fabrikant te melden. De verwachtingen voor het nieuwe toestel zijn hooggespannen.

HTC U12+ op 23 mei

De maand mei is weer een drukke maand met aankondigingen. Kregen we gisteren de nieuwe LG G7 ThinQ en Samsung Galaxy A6-serie te zien, staat er nog meer moois te wachten deze maand. Op 16 mei zal de Nokia X aangekondigd worden en ook de OnePlus 6 wordt dan officieel gepresenteerd.

HTC U12+ 23 mei

HTC kan nu aan dit rijtje toegevoegd worden met de HTC U12+. De Taiwanese fabrikant heeft de datum 23 mei gedeeld, als datum waarop we een nieuwe smartphone te zien zullen krijgen. Het ligt voor de hand dat het hier gaat om de nieuwe HTC U12+ waarover al veel in de media is verschenen. Eerder dit jaar kwam HTC al wel met de Desire 12-serie, waarvan de HTC Desire 12 inmiddels verkrijgbaar is. We zagen de U12+ eerder al op foto’s en in live foto’s.

De U12+ zal voorzien zijn van een Snapdragon 845 processor, BoomSound-speakers, een dual-camera en een glazen behuizing. Daarbij zullen ook de aanraakgevoelige randen (Edge Sense) terug te vinden zijn bij het nieuwe vlaggenschip. Uiteraard zal DroidApp je op 23 mei op de hoogte houden van het nieuwe toestel.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel