HTC U12+ opnieuw uitgebreid te zien op nieuwe live foto’s

De HTC U12+ wordt ergens in mei verwacht, maar voordat het zover is, krijgen we opnieuw het toestel te zien. De smartphone is weer voor de camera verschenen en zo krijgen we weer een beter beeld van het toestel.

HTC U12+ opnieuw in beeld

De HTC U12+ moet de nieuwe high-end smartphone worden van de Taiwanese fabrikant. Het toestel is al verschillende malen in het nieuws gekomen en verwacht wordt dat de telefoon ergens deze maand wordt aangekondigd. Duidelijk is dat de smartphone niet over een notch zal beschikken, een trend die we terugzien bij veel andere fabrikanten.

HTC U12+ leak

Daarbij zien we aan de achterzijde een dual-camera in horizontale opstelling met daaronder de flitser en de vingerafdrukscanner. Zoals het er nu naar uitziet zal ook de HTC U12+ niet beschikken over een 3,5 mm poort voor de headset. Daarbij lijkt het erop dat de HTC U12+ een glazen behuizing krijgt.

Eerdere geruchten wezen op een Snapdragon 845 processor, 6GB RAM, 64GB/128GB opslagruimte en een 3420 mAh accu. Zodra hierover meer bekend is, houden we je natuurlijk op de hoogte.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Via
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel