Huawei Mate 9: aluminium smartphone uitgelekt in foto’s

Nieuwe foto’s tonen een nieuw toestel van Huawei. Het gaat om de smartphone die de Huawei Mate 8 zal vervangen. Naar verwachting zal de metalen telefoon de naam Huawei Mate 9 meekrijgen. Gaan we deze grote smartphone zien tijdens de IFA in Berlijn?

Huawei Mate 9

Op nieuw uitgelekte foto’s is de Huawei Mate 9 te zien. Het toestel zal de Huawei Mate 8 opvolgen en is voorzien van een aluminium, unibody behuizing waarbij er ook een dual-camera is te vinden en een vingerafdrukscanner.

Huawei Mate 9

De dual-camera zagen we eerder ook al terug op toestellen zoals de Huawei P9. Ook zijn er uitsparingen te zien die gebruikt zullen worden voor de LED-flitser en mogelijk de laser-autofocus. De Mate-serie staat bekend om de vrij grote toestellen en ook de Huawei Mate 9 zal niet klein van omvang zijn. Er wordt gesproken over een 5,9 inch display, een 2.6 GHz octa-core processor, 4GB RAM-geheugen, een 16MP camera en een 8MP front-camera.

Huawei Mate 9

De kans is aanwezig dat we het toestel tijdens de IFA in Berlijn gaan zien. Zodra er meer nieuws te melden is, lees je dat natuurlijk op DroidApp.

Via
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel