Huawei Mate 8: dunne, metalen phablet opgedoken in renders

Uitgelekte renders tonen twee dagen voor de aankondiging van de Huawei Mate 8 de nieuwe phablet van de Chinese fabrikant. Huawei zal de uit metaal vervaardigde Huawei Mate 8 voorzien van een 6,0 inch beeldscherm en doet qua vormgeving lijken op de Huawei Mate S.

Huawei Mate 8

Er zijn renders opgedoken van de vermoedelijke Huawei Mate 8. Het toestel zal komende donderdag in Shanghai aangekondigd gaan worden en zal beschikbaar komen naast de huidige Huawei Mate S. De Huawei Mate 8 zal volgens de renders opvallen door de geringe dikte en het 6,0 inch display met Full-HD resolutie.

Onder de motorkap van de Huawei Mate 8 komt naar verwachting de nieuwe Kirin 950 octa-core processor te liggen. Volgens de laatste informatie komt het toestel met 3GB RAM-geheugen en 32GB intern geheugen, maar komt er ook een model met 64GB intern geheugen en 4GB RAM-geheugen. Voor het maken van foto’s is er de 16 megapixel camera aan de achterzijde en de 8 megapixel camera aan de voorzijde. De accucapaciteit zal 4000 mAh bedragen en de Huawei Mate 8 zal worden voorzien van Android 6.0 Marshmallow.

Volgens de bron zouden de prijzen in China beginnen bij 3299 yuan (omgerekend 485 euro). Wanneer er meer bekend is over de Huawei Mate 8 lees je dat uiteraard op DroidApp!

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bron
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel