Huawei Nova 2 vandaag in de aanbieding bij Aldi: details op een rij

Supermarktketen Aldi stunt met regelmaat met smartphones. Nu doet Aldi dat weer met de Huawei Nova 2, een toestel dat eigenlijk niet in ons land is uitgebracht, in tegenstelling tot zijn voorganger. We zetten de details over de Huawei Nova 2 aanbieding op een rij.

Huawei Nova 2 bij Aldi

De Aldi verkoopt vandaag, 5 april 2018, de Huawei Nova 2 in de winkels. In tegenstelling tot de eerste generatie van de Huawei Nova, is de tweede generatie nooit officieel uitgebracht in ons land. Met de aanbieding van de Aldi kun je dus toch in het bezit komen van het toestel. Het gaat om een tijdelijke aanbieding, waarbij geldt; op=op.

Huawei Nova 2 Aldi

De Huawei Nova 2 is een smartphone met een 5,0 inch Full-HD beeldscherm, metalen behuizing en een vingerafdrukscanner aan de achterzijde. Daarbij is de Nova 2 uitgerust met een 12+8 megapixel dual-camera aan de achterkant en een 20 megapixel camera aan de voorzijde. Er is ondersteuning voor twee simkaarten (dual-sim) en er is een 1.7 GHz octa-core processor, 2950 mAh accu, Android 7.0 Nougat en EMUI 5.1. De 64GB aan opslagruimte kan uitgebreid worden met een geheugenkaart.

Het is nog maar de vraag of het toestel ook de update naar Android 8.0 Oreo krijgt, maar dit zou volgens de eerdere berichten wel het geval zijn. Voor het toestel betaal je een bedrag van 299 euro. Dit is dan ook wel een dingetje, want voor minder of hetzelfde geld heb je al een toestel als de Nokia 6 (2018), Huawei Mate 10 Lite of voor nog minder de Huawei P Smart.

Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel