Zeer scherpe aanbieding: Nokia 6 nu tijdelijk voor €148

DroidApp is zojuist een zeer scherpe aanbieding tegengekomen. Hierbij is de Nokia 6, die al op Android 8.0 Oreo draait, voor een bedrag van onder de 150 euro te vinden. Een ongekende deal, want het toestel kost normaal 249 euro. We zetten alle details op een rij.

Nokia 6 voor 148 euro

Mocht je op zoek zijn naar een nieuwe smartphone, maar niet teveel geld uit willen geven, dan kun je nu met zeer veel voordeel de Nokia 6 aanschaffen. Hierbij gaat het om de Nokia 6 (2017) die nog zeer vaak bijgewerkt wordt met updates. Eind januari werd Android 8.0 Oreo uitgerold voor het toestel en nu is in enkele landen zelfs de uitrol naar Android 8.1 Oreo begonnen.

Nokia 6

De Nokia 6 is een uitgebreide smartphone met een metalen behuizing en een vingerafdrukscanner aan de voorkant van de telefoon. Daarbij is er 5,5 inch Full-HD IPS LCD display. Er is 32GB aan opslagruimte beschikbaar en 3GB aan RAM-geheugen. De smartphone van Nokia biedt verder NFC, WiFi, GPS, Bluetooth en 4G. Voor het maken van foto’s is er een 16 megapixel camera of 8 megapixel front-camera.

Onder de metalen behuizing rust een Qualcomm Snapdragon 430 octa-core processor, samen met een 3000 mAh accu. Interessant is dat het updatebeleid van Nokia bovengemiddeld goed is en dat je voor lange tijd nog wel updates kunt verwachten. De adviesprijs van de Nokia 6 ligt doorgaans op 249 euro, al is het toestel nu rond de 230 euro geprijsd.

Echter is het toestel nu bij verschillende winkels voor 148 euro te koop. Een absoluut goede deal! Het is niet bekend hoe lang deze prijs blijft gelden, dus twijfel niet te lang. Vandaag besteld is doorgaans morgen al in huis.

Nokia 6 kopen

Je kunt het toestel direct aanschaffen bij:

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel