Huawei Nova 3, Y3 en Y5 (2018) opgedoken bij keuringsinstantie

Keuringsinstantie TENAA heeft bezoek gehad van vier nieuwe Huawei-toestellen. De smartphonefabrikant heeft de nog niet aangekondigde Huawei Nova 3-serie, Y3 (2018) en Y5 (2018) langs gestuurd. We zien nu foto’s van hoe de toestellen eruit komen te zien.

Huawei Nova 3 en nieuwe Y-serie (2018)

Dankzij nieuwe informatie van de Chinese keuringsinstantie TENAA zien we vier nieuwe smartphones van Huawei. We beginnen met de toestellen die vermoedelijk uitgebracht zullen worden onder de naam Huawei Nova 3 en Nova 3 Plus.

Aangezien de Nova 2 niet in Nederland is uitgebracht, verwachten we deze toestellen uit de 3-serie ook niet in ons land. De toestellen hebben een 18:9 beeldscherm en dual-camera aan zowel de voor- als aan de achterzijde. Meer details ontbreken over de toestellen.

Huawei Nova 3 TENAA

Y-serie voor 2018

Ook de Y-serie krijgt een 18:9 beeldverhouding. De twee smartphones die we hier zien krijgen vermoedelijk de namen Huawei Y3 (2018) en Huawei Y5 (2018). De Y-serie is doorgaans één van de meest betaalbare toestellen van de Chinese fabrikant. Ook hiervan ontbreken nog veel details, maar duidelijk is wel dat de toestellen een dual-camera krijgen aan de achterkant. Ook wordt gesproken over dual-sim ondersteuning en Android 8.0 Oreo.

Huawei Y3 Y5 2018 TENAA

De vormgeving van de Y-serie zou voor een groot deel hetzelfde zijn. Het is onduidelijk wanneer de toestellen gepresenteerd worden, en of ze dan ook naar Europa komen.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend

Lees ook

Reageer op dit artikel