Huawei P Smart (2019) vanaf nu te bestellen in Nederland

Wanneer je op zoek bent naar een nieuwe smartphone, dan is er een hoop te kiezen. Huawei kondigde vorige week de Huawei P Smart (2019) aan. Een nieuwe smartphone met Android Pie en groot scherm. Er kan vanaf nu een pre-order geplaatst worden.

Pre-order voor Huawei P Smart (2019)

De Huawei P Smart 2019 werd vorige week door Huawei aangekondigd. Op de DroidApp-redactie mogen we al een tijdje spelen met dit toestel, en onze eerste indruk hebben we op nieuwjaarsdag met je kunnen delen in onze Huawei P Smart 2019 preview. We zullen later de uitgebreide review publiceren.

De smartphone is voorzien van een mooie behuizing met aan de voorkant een 6,21 inch groot beeldscherm welke een Full-HD+ resolutie levert. Bovenaan in het scherm valt de druppel-notch op waarin de 8 megapixel camera is geplaatst. Achterop is een 13MP + 2MP dual-camera te vinden en de telefoon wordt aangedreven door een Kirin 710 processor. Naast een 3400 mAh accu die lekker lang meegaat is er 64GB opslagruimte en draait de telefoon op Android Pie.

Voor 249 euro heb je de Huawei P Smart (2019) in huis. Je kunt hem vanaf nu bestellen, waarbij je hem op 11 januari in huis zult hebben. Degenen die een pre-order plaatsen krijgen een gratis activity-tracker (de Huawei Band 3 Pro). Dan ligt de telefoon namelijk officieel in de winkel. Het toestel is verkrijgbaar bij:

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel