Huawei brengt gezichtsherkenning naar Huawei P Smart

Huawei heeft weer een een nieuwe feature aangekondigd voor de Huawei P Smart. De relatief betaalbare smartphone wordt uitgebreid met gezichtsherkenning en hierdoor kun je je toestel nog sneller ontgrendelen.

Huawei P Smart met gezichtsherkenning

Eind deze week kunnen de bezitters van de Huawei P Smart een update verwachten waarmee het mogelijk wordt om Face Unlock te gebruiken. Deze functie maakt het mogelijk om met de front-camera het toestel te ontgrendelen met je gezicht.

Door op de aan-toets te drukken kan gebruik gemaakt worden van de feature. Het is ook mogelijk om eerst te vegen over het scherm waarna de Face Unlock feature beschikbaar komt. De planning is dat de verspreiding van de update in Nederland eind deze week begint.

Huawei P Smart gezichtsherkenning

De Huawei P Smart is een interessante smartphone waarover we eerder een uitgebreide Huawei P Smart review hebben gepubliceerd. Het is een betaalbaar toestel met prima specificaties en is voorzien van Android 8.0 Oreo. Alle specs en actuele prijzen vind je via onderstaande button op de Huawei P Smart pagina.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel