Huawei P10 Lite: Android 8.0 Oreo update uitgebracht in Nederland

Bezitters van de Huawei P10 Lite hebben aan DroidApp laten weten dat de update naar Android 8.0 Oreo aangeboden wordt. Oorspronkelijk werd verwacht dat de update in juni uitgebracht zou worden, maar dat is dus nu geworden.

Oreo voor P10 Lite

Eerder was het nog onduidelijk of de Huawei P10 Lite de update zou krijgen naar Android 8.0 Oreo, maar in mei konden we het goede nieuws melden dat de update er definitief aan zat te komen. De planning was toen dat hij vanaf juni uitgerold zou worden.

Huawei P10 Lite Android 8.0 Oreo

Nu is het moment aangebroken dat de eerste gebruikers de Android 8.0 Oreo update binnen zien rollen op hun Huawei P10 Lite, de normale P10 en P10 Plus kregen de Oreo-update al eerder. Met de update naar Oreo komen er verschillende nieuwe features naar de P10 Lite. Denk aan het gerichter instellen van notificaties via notificatiekanalen, het gebruik van apps in een drijvend venster (picture-in-picture modus) en app badges. Daarnaast zijn er nog vele andere verbeteringen doorgevoerd.

Gebruikers laten aan DroidApp weten dat de update versienummer WAS-LXA 8.0.0.362 heeft. Deze wordt OTA aangeboden, wat betekent dat je een melding krijgt zodra de update beschikbaar is. Het gaat om een gefaseerde uitrol, waardoor het eventjes kan duren voordat Oreo voor iedere P10 Lite-bezitter beschikbaar is.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen vanaf: 246,00 euro

Lees ook

Reageer op dit artikel